Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Tokat İl Müftülüğü Kadın ve Gençlik Kolları organizesiyle 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri için "Çocuk gülerse dünya güler. Gazzeli çocuklara selam olsun." mottosuyla Karşıyaka GOP Merkez Camii bahçesinde "Tekne Orucu İftarı" düzenledi.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Umre Organizasyonu ile umre yapmak üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik seminerler, 81 İl Müftülüğü koordinesinde ülke genelinde devam ediyor.

Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Umre Organizasyonu ile umre yapmak üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik seminerler, 81 il müftülüğü koordinesinde ülke genelinde devam ediyor.