23.08.2017

TOKAT MÜFTÜLÜĞÜ,ÇOCUKLARI CAMİ İLE BULUŞTURDU

İl Müftülüğümüze bağlı ve cami ve Kur’an kurslarında yaz Kur’an kurslarına devam eden öğrencilerin katıldığı ‘Cami-Çocuk Buluşması’ programı gerçekleştirildi.
     Alipaşa Camiinde düzenlenen etkinliğe İl Müftü Yardımcıları Cabir ÇELİK ve Mustafa ÖZDEMİR ile din görevlileri, öğrencilerin velileri ve öğrenciler katıldı.

Programda İl Müftü Yardımcısı Mustafa ÖZDEMİR kısa açılış ve selamlama konuşması yaptılar.

Ulu Camii öğrencilerinden Emirhan ALTUNTAŞ’ın Kur’an tilavetiyle başlayan programda Behzat Camii öğrencisi Furkan Esat YILMAZ vaaz yaptı; Alipaşa Camii öğrencilerinden Emirhan ARSLAN minberden hutbe okudu. Dokuztaşlar Kız Kur’an Kursu öğrencilerinin ilahi, Takyeciler Camii öğrencilerinin şiirler okuduğu, bütün öğrencilerin hep bir ağızdan salavat-ı şerifeler okumasının ardından Alipaşa Camii öğrencilerinden Enes TATLILIOĞLU’nun yaptığı dua ile sonlandı. Program sonrasında etkinliğe katılan öğrencilere hediyeler verildi.