02.10.2018

CAMİLER HAFTASI ÇERÇEVESİNDE VALİ DR.ÖMER TORAMAN ZİYARET EDİLDİ

İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ve Müftü yardımcıları, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Vali Dr. Ömer Toraman’ı makamında ziyaret etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Toraman’a çiçek takdim eden İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, bu yılki Camiler ve Din Görevlileri Haftasının ana temasının ‘Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler’ olduğunu ifade etti.

Müftü Bilgili, İl Müftülüğü olarak hafta münasebetiyle yapılacak programlar hakkında Vali Toraman’a bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Dr. Ömer Toraman ise, din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak, haftanın hayırlı ve verimli geçmesini diledi.