17.03.2017

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Tokat İl Müftülüğü tarafından bir takım etkinlikler gerçekleştirilmiştir. 8 Mart 2017 Çarşamba günü Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü ile ortaklaşa organize edilen “Kadınız Varız, Buluşsun Adımlarımız” adlı yürüyüş ile başlayan etkinlikler aynı gün Cumhuriyet meydanında açılan, Aile ve Dini Rehberlik Büromuzun kadınlara yönelik yapmış olduğu faaliyetleri ve aile okulu projemizin anlatıldığı Diyanet İşleri Başkanlığımızın yayınlarından özellikle kadın ve aileye yönelik olanların tanıtımı gerçekleştirilip farkındalık çadırıyla devam etmiştir.

9 Mart Perşembe günü saat 15.00’de 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayında Kurumsal işbirlikleri ve Tokat Vizyon projesi kapsamında paydaş kurumlarla ortaklaşa  Kadın temalı bir panel düzenlendi. Panelde İl Vaizimiz Hacer ŞAHİN YILDIZ tarafından “Kur’an ve Sünnet Bağlamında Kadın” konusu işlenmiştir.

9 Mart Perşembe günü saat 19.30’da Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kız Öğrenci Pansiyonunda İl Vaizimiz Hacer ŞAHİN YILDIZ tarafından İslam da Kadın ve Değeri Konulu Konferans verilmiştir.

14 Mart Salı günü saat 14.00’de ise Müftülük Konferans Salonunda bayanlara yönelik İl Vaizimiz Hacer YILDIZ ABATAY tarafından “Bilge Kadınlar” konulu bir konferans düzenlenmiştir.

Haber Web Editör:Süleyman ZENGİN