31.03.2017

Tokat'ta Regaip Kandili Çoşkusu

Tokat İl Müftülüğünün hazırladığı programlarda Regaip Kandili, halkın Camilere adeta akın etmesiyle heyecan dolu bir şekilde gerçekleşti.

İl Müftülüğü bu kandil programında halkın katılımını üst noktalara taşımak için İlahiyat Fakültesi, İmam-Hatip Ortaokulları ve Liseleri ile ortak bir program gerçekleştirdi.

Bu ortak program bağlamında Tokat Merkezde 16 Camide canlı programlar yapıldı. İmam-Hatip Lisesi ve Molla Hüsrev Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğrencilerinin ilahi ve naatlarla yer aldığı Kandil programında cemaatin yoğun ilgisi, heyecanı doruk noktasına çıktı.

Cami görevlilerinin aşırları, mevlitleriyle katkılar sundukları Regaip Kandili programında halkımızın birlik ve beraberliği sağlama konusundaki sağlam iradesini ortaya koyma bakımından gelecek adına ülkemizi daha aydınlık ufuklara taşıyacağının bir garantisi olarak sonraki nesillere önemli mesajlar verilmiştir.

Tokat Müftülüğünün kurumlarla ortak gerçekleştirdiği Regaip Kandili programında öğretmenlerin ve öğrencilerin Cemaatin huzuruna çıkmaları camilerimize farklı bir renk katarak halkında takdirini kazanmıştır.

Haber Web Editör:Süleyman ZENGİN