21.04.2017

Tokat Müftülüğü Umrecilerini Dualarla Kutsal Topraklara Uğurladı

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Tokat İl Müftülüğümüzün organizasyonu ile Umre ibadetlerini ifa etmek üzere kutlu yolculuğa çıkan umreciler Tokat otobüs terminalinde düzenlenen programla kutsal topraklara uğurlandılar.

Tokat İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube  Müdürü Abdulmuttalip Tatlılıoğlu’nun organize ettiği  uğurlama programı Kur an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Müftü yardımcısı Ünal Tan umrecilere yönelik yapmış olduğu konuşmada, Yüce Allah’ın misafiri olarak yola çıkacaklarını, oraya ibadet için gittiklerini, kutsal beldelerde geçen günlerini en iyi şekilde değerlendirmelerini, oradaki kıymetli vakitlerini tavaf ederek, namaz kılarak, Kur’an okuyarak, geçirmeye çalışmalarını istedi.

İl Müftüsü Ahmet Erdem ise umreye gidecek kardeşlerimize en güzel şekilde umre yapıp dönmeyi, yapacakları umrelerinin ve ibadetlerinin makbul olmasını, gitmek isteyip de gidemeyen kardeşlerimize de en yakın zamanda gitmeyi Yüce Mevlamızın  nasip etmesini diledi. Kâbe’de ülkemiz ve bütün Müslümanlar için dua istedi.

İl Müftüsü Ahmet Erdem’in yapmış olduğu uğurlama duasının ardından umrecilerimiz tekbirler ve salâvatlarla kutsal topraklara uğurlandı

Haber Web Editör:Süleyman Zengin