22.04.2017

Tokat Müftülüğünden Kutlu Doğum Haftasına Özel Gençlik Sabah Namazı Buluşması

Tokat İl Müftülüğü’nün davetlisi olarak Tokat’a gelen ve Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Hz. Peygamber ve Güven Toplumu temalı konferansla Tokat halkına önemli mesajlar veren Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin’in katılımıyla cumartesi günü Ali Paşa camiinde gençlik buluşması gerçekleştirildi.

Hafız Osman Şahin’in güzel kıraatı ile kıldırdığı sabah namazından sonra camii görevlisi Ahmet Kılıç’ın tesbihatı ile devam eden programda Şahin, çoğunluğu gençlerden oluşan cami cemaatine Hz. Peygamberimizin güzel ahlakı ile ilgili ilkelerden örnekler sundu. Sabah namazını camide kılmanın Allah’ın büyük bir lütfu olduğunu ifade eden Şahin, namaza gelen gençleri tebrik etti.

Tokat Valisi Cevdet Can’ın da katıldığı sabah namazı gençlik buluşması Tokat Belediyesi’nin namaz sonrası cami avlusunda kahvaltı ikramıyla sona erdi.

Haber Web Editör:Süleyman ZENGİN