10.05.2017

Yeni İl Müftü Yardımcımız Mustafa Özdemir Göreve Başladı

Yeşilyurt İlçe Müftüsü Mustafa Özdemir Tokat İl Müftü yardımcısı olarak atandı

2010 Yılından bu yana Yeşilyurt İlçe Müftüsü olarak görev yapan, Mustafa Özdemir din görevlileri tarafından onuruna yapılan veda programıyla Yeşilyurt’a veda ederek 8 Mayıs 2017 tarihinde ilimizdeki görevine başladı.

Hocamıza hoş geldiniz der, yeni görevinde başarılar dileriz.

Mustafa Özdemir Kimdir?

10.10.1957 Yılında Tokat ta doğmuştur. 03.09.1986 yılında Medine İslam Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirmiştir. 04.01.1988 yılında İmam-Hatip olarak başladığı Diyanet İşleri Başkanlığında, vaizlik ve değişik tarihlerde Bitlis Ahlat İlçe Müftülüğü, Artvin Şavşat İlçe Müftülüğü, Kastamonu Daday İlçe Müftülüğü, Trabzon Çarşıbaşı İlçe Müftülüğü, Samsun Alaçam İlçe Müftülüğü görevleri yapmıştır. 2010 Yılı Tokat Yeşilyurt İlçe Müftülüğü görevlerinde bulunmuştur. 8 Mayıs 2017 tarihinde Tokat İl Müftü yardımcılığı görevine başlamıştır. Evli ve 3 Çocuk babasıdır.

Haber Web Editör:Süleyman ZENGİN