24.07.2017

TOKAT İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE HACI ADAYLARIMIZA SEMİNER VERİLECEKTİR

Diyanet İşleri Başkanlığımız organizasyonuyla Tokattan Hac ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek hacı adaylarımız, Kafile Başkanı, Din Görevlileri ve Bayan İrşat Görevlilerinin katılımıyla “Tanışma ve Bilgilendirme Semineri” yapılacaktır.

Seminerler her bir kafile için ayrı ayrı yapılacak olup, seminerlerde; yolculuk öncesi Türkiye'de, Türkiye ve Suudi Arabistan havalimanlarında yerine getirilmesi gereken iş ve işlemler, otele intikal, kafile hareket programı, temel sağlık bilgileri, Hac ve Umre ibadetinde yerine getirilmesi gereken görevler ile ilgili bilgiler verilecektir.

NOT: 27/07/2017 Perşembe günü saat 09:00’da Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından İl Müftülüğü konferans salonunda menenjit aşısı yapılacaktır