20.11.2017

2017-2018 UMRE PROĞRAMI ÇERÇEVESİNDE TOKAT İL MÜFTÜLÜĞÜNE KAYIT YAPTIRAN UMRECİLER DUALARLA KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Tokat İl Müftülüğümüzün     organizasyonu  kapamında Umre ibadetlerini ifa etmek üzere kutlu   yolculuğa çıkan umreciler, Tokat otobüs terminalinde düzenlenen     programla kutsal topraklara uğurlandılar.

Uğurlama programı Kur an-ı kerim tilaveti ile başladı. İl Müftüsü Ahmet ERDEM umrecilere yönelik yapmış olduğu konuşmada, yüce Allah’ın misafiri olarak yola çıkacaklarını, oraya ibadet için gittiklerini, kutsal beldelerde geçen günleri en iyi şekilde değerlendirmelerini, oradaki kıymetli vakitlerini tavaf ederek, namaz kılarak, Kur’an okuyarak, geçirmeye çalışmalarını istedi.

İl Müftü yardımcısı Ünal TAN’ınyapmış olduğu uğurlama duasının ardından umrecilerimiz tekbirler ve salâvatlarla kutsal topraklara uğurlandı