30.11.2017

TOKAT İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile Tokat İl Müftülüğü, İl Müftüsü Ahmet ERDEM başkanlığında İl  Müftü Yardımcıları Mustafa ÖZDEMİR ve Cabir ÇELİK ile birlikte 23.11.2017 tarihinde İl milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI’yı ziyaret ettiler.İl Müftüsü Ahmet ERDEM  bütün personeli adına 24 Kasım Öğretmenler Gününü en samimi dileklerle kutladığını, eğitim camiasından  ahirete irtihal etmiş bütün öğretmenleri rahmetle yad ettiğini ifade etti.24.11.2017 tarihinde ise Pilevne İmam Hatip Ortaokuluna müftülük personeli ile birlikte ziyarette bulunan Müftü Ahmet ERDEM, öğretmenlerle bir araya gelerek  Öğretmenler Gününü kutlayıp tüm öğretmenlerimize görevlerinde başarılar temennisinde bulundu.