11.06.2018

ERBAA ŞEHİDİNİ DUALARLA UĞURLADI

Şırnak’ta teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Özel Harekat Polisi Sait USLU (29) dualarla ebediyete uğurlandı.

Şehit Sait USLU için memleketi olan Erbaa ilçesine bağlı Karayaka beldesinde cenaze töreni düzenlendi. Törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Sağlık Bakanı Dr.Ahmet DEMİRCAN,Tokat Valisi Dr. Ömer   TORAMAN, Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp EROĞLU, Tokat ve Çorum Milletvekilleri, Erbaa Kaymakamı Bülent KARACAN, İl ve İlçe Protokolü ile binlerce vatandaş katıldı.

Tokat İl Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ ,İl Müftü Yardımcısı Cabir ÇELİK ve İlçe Müftüsü Muhammet KARA’nın da hazır bulunduğu şehidin cenaze namazını İl Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ kıldırdı. Kılınan cenaze namazının ardından şehidimizin cenazesi, caminin bahçesinde dedesinin mezarının yanına defnedildi.