16.06.2018

TOKAT'TA PROTOKOL CAMİDE BAYRAMLAŞTI

Tokat'ta  protokol üyeleri Takyeciler Camii'nde bayram namazı kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı.
       Tokat Valisi Dr.Ömer TORAMAN  ve protokol üyeleri bayram namazını tarihi Takyeciler Camii'nde vatandaşlarla saf tutarak kıldı.
Namaz öncesi vaaz veren Tokat İl Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ sohbetinde bayramların kardeşlik duygularını canlandırdığını, toplumsal dayanışma ruhunu kuvvetlendirdiğini, merhamet,paylaşma ,infak ve sabır gibi güzel hasletlerin hayatımıza daha da anlam kattığını söyledi.

Namazdan sonra Vali TORAMAN ve diğer protokol üyelerinin vatandaşlarla bayramlaşmasında devlet ve millet bütünleşmesinin güzel örneklerinden birisi daha gelecek nesillerimize güzel bir örnek olarak aktarılmış oldu.