15.10.2016

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri

Camiler ve Din Görevlileri  haftasında Tokat İl Müftülüğü tarafından bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Haftanın açılışında Din görevlileri ile toplantı yapıldı. Toplantıda İl Müftüsü Ahmet Erdem cami ve kitap konulu bir konuşma yaparak camilerimizle, ilim medeniyetinin vazgeçilmez kaynağı olan kitabın buluşması  için din görevlilerinden titizlik ve gayretle çalışmalarını istedi. Her din gönüllüsünün bir sonraki toplantıya kadar bir eseri okuyup , tahlil ederek gelmesini isteyen   Ahmet Erdem, etkili din hizmeti yapabilmek için okumanın gerekli olduğunu vurguladı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftasında camilerin banileri, hizmetkarları, imamları ve müezzinleri, ahirete irtihal eden tüm cemaatimizin ruhları için Ali Paşa camiinde Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.  Ayrıca emekli din görevlileri ile Tokat İl Müftülüğü daire personeli yemekli bir programla bir araya getirildi.  Birlik ve beraberliği pekiştiren anıların ve tecrübelerin paylaşıldığı programda duygu dolu anlar yaşandı.

Haber:Web Editör:Süleyman Zengin