08.12.2016

Tokat İl Müftü Yardımcısı Selahattin Şanver Emekli Oldu

10.09. 2012 yılından itibaren Tokat İl Müftü Yardımcı olarak görev yapan Selahattin Şanver’in emekli olması dolayısıyla mütevazı bir program düzenlendi.

Tokat İl Müftülüğü ’nün ev sahipliğinde Şehitler Camii Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programa Tokat İl Müftüsü Ahmet Erdem  Müftü yardımcıları ve müftülük çalışanları katıldı.

Tokat İl Müftü Yardımcısı Selahattin Şanver veda konuşmasında “Devletimizin görevlendirdiği birçok yerde seve seve görev yaptım. Diyanet işleri Başkanlığımızın çatısı altında kırk yılı aşkın yaptığım bu kutsal hizmetten ve bu kurumun mensubu olmaktan dolayı şeref duyuyorum”  dedi.

Gecenin sonunda söz alan İl Müftüsü Ahmet Erdem din hizmetlerine yıllarca emek verip emekliliğe hak kazanmış olan İl Müftü Yardımcısı Selahattin Şanver’e teşekkür ederek gecenin hatırası olarak bir plaket takdim etti.

Haber; Web Editör:S.ZENGİN