21.06.2017

Tokat’da “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” Bölge Finali Yapıldı

2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle din görevlileri arasında düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nın bölge finali 18 Haziran 2017 Pazar günü Alipaşa camisinde yapıldı.

Sinop, Samsun, Giresun, Ordu, Amasya, Çorum, Rize, Trabzon ve Tokat temsilcilerinin katıldığı ve İl Müftüsü Ahmet ERDEM’in başkanlığında kurulan komisyon tarafında yarışmada Ordu’yu temsilen katılan Ünye Döşemedibi Mahallesi Camii İmam-Hatibi Süleyman ŞEMSEK birinci, Tokat Pazar İlçesinden İlhan YÜCEL ikinci ve Giresun Merkezden Yunus ÖZTÜRK   ise üçüncü seçildiler.

Tokat Valisi Cevdet CAN, İl Müftüsü Ahmet ERDEM, Belediye Başkanı Av. Eyup EROĞLU adına Kültür Turizm Müdürü Ahmet Turan ERDOĞAN ve Alipaşa Camii görevlileri tarafından katılımcılara çeşitli hediyeler verildi