04.06.2018

TOKAT ŞEHİDİNİ DUALARLA UĞURLADI

Irak'ın kuzeyinde operasyon icra eden güvenlik güçlerine bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen havan saldırısı sonucunda şehit olan 3 askerden biri olan Piyade Uzman Çavuş  Seyfettin Turan AKTAŞ (28), ebediyete uğurlandı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Seyfettin Turan AKTAŞ için ikindi namazı sonrasında Tokat Cumhuriyet Meydanında cenaze töreni düzenlendi.  Törene şehidin ailesi, yakınlarının yanı sıra, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet DEMİRCAN, Tokat Valisi Ömer TORAMAN, Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp EROĞLU, Tokat milletvekilleri, il ve ilçe protokolü ile binlerce vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ’nin kıldırdığı cenaze namazı sonrasında Şehit Seyfettin Turan AKTAŞ dua ve tekbirlerle Tokat merkeze bağlı Güryıldız Beldesine’ne uğurlandı. Evinin önünde helallik alındıktan sonra belde mezarlığına getirilen şehid okunan Kur’an-ı Kerimler sonrası   İl Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ’nin yaptığı dua ile son yolculuğuna uğurlandı