02.10.2018

CAMİLER HAFTASI MÜNASEBETİYLE BELEDİYE BAŞKANI VE CUMHURİYET BAŞSAVCISI ZİYARET EDİLDİ

İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ve Müftü yardımcıları, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı Makamlarında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Eroğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Turhan’a çiçek takdim eden İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, bu yılki Camiler ve Din Görevlileri Haftasının ana temasının ‘Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler’ olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Eroğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Turhan ise, din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak, haftanın hayırlı ve verimli geçmesini diledi.