09.10.2018

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KAPSAMINDA KONFERANS DÜZENLENDİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile Tokat İl Müftülüğü “ Camilere Adanmış Ömürler” temasında Prof. Dr. Mahmut Kaya’nın konuşmacı olduğu bir konferans tertip etti. Konferansa Tokat Valisi Sayın Dr. Ömer Toraman, Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı, kurum amirleri, din görevlileri ve vatandaşlar iştirak etti. Konuşmacı Prof. Dr. Mahmut Kaya’nın din görevlilerinin ömürlerini camilere ve insanlara adamalarından, yaptıkları fedakarlıklardan söz ettiği konferansta, ilimizde din hizmetinde ömür tüketmiş, vefat etmiş kimselerin yakınlarına ve din görevlilerine plaket verildi. Ayrıca işitme engelli kursunu başarı ile bitiren din görevlilerine de belgeleri takdim edildi.