22.08.2017

Erbaa Müftülüğü Ağustos Ayı Personel Toplantısı Düzenlendi

Erbaa müftülüğünün, din görevlileri arasındaki iletişimi güçlendirmek, personele aktarılması kararlaştırılan konular üzerinde istişareler de bulunmak amacıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği personel toplantıları Ağustos ayı toplantısı ile devam etti.

Bu kapsamda Ağustos ayı personel toplantısı 22.08.2017 tarihinde ilçe müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının sabah ki bölümünde Din görevlileri,öğleden sonraki bölümün de  ise Kur’an kursu öğreticileri yer aldı.Toplantıya ilçe müftümüz Mehmet Ceylan da katıldı.

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen personel toplantısında bir sure ve bir hadisi şerif okunup, anlamının da din görevlilerince paylaşıldığı toplantının bu ayki suresi ‘‘Tarık’’suresi idi.

Toplantıda, İlçe müftümüz Mehmet Ceylan din görevlilerine aktarılması gereken konuları paylaştı. Yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle Din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri ile Kurban Bayramı süresince personelin görev alanları ile ilgili hususlar istişare edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın duyurulmasını istediği konular din görevlileri ile paylaşıldı. Dilek, istek ve temenniler bölümü ile Ağustos  ayı personel toplantısı sona erdi.

web editör: mustafa bayram / fotoğraf: mustafa bulut