28.10.2017

İlçe Müftümüz Mehmet Ceylan'a Veda Programı Düzenlendi

Erbaa İlçe Müftümüz Mehmet Ceylan’ın ilçemizdeki görev süresinin sona ermesi münasebetiyle veda programı düzenlendi.

27.10.2017 tarihinde düzenlenen veda yemeğine Tokat İl Müftüsü Ahmet Erdem, Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, İlçe Müftümüz Mehmet Ceylan, İl müftü yardımcıları, kamu kurum temsilcileri, din görevlileri ve davetliler katıldı.

Erbaa ilçe müftüsü olarak 2010 yılında görevine başlayan İlçe Müftümüz Mehmet Ceylan 7 yıl süren görevinden sonra, gerçekleştirilen son atamalarla Antalya İli Aksu İlçe Müftülüğüne atandı. İlçe müftümüzün Erbaa’dan ayrılacak olması nedeniyle Erbaa Din Görevlileri Derneği tarafından organize edilen program, verilen yemek sonrası Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. İlçe müftümüzün görev yaptığı 7 yıl süresince ilçe müftülüğünce gerçekleştirilen faaliyetlerin gösterildiği sinevizyon gösterimi sonrası günün anlamıyla ilgili konuşmalar gerçekleştirildi.

İlçe müftümüz Mehmet Ceylan yaptığı konuşma da; Erbaa’da görev yapmaktan dolayı çok memnun olduğunu, Erbaa’ya hizmet etmekten çok büyük onur duyduğunu söyledi. İlçe müftümüz yaptığı değerlendirme de, çok sayıda Kur’an kursunu hizmete açmaktan ve çok sayıda faaliyet gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduğunu, yapılan hizmetlerdeki başarı da din görevlilerinin, Kur’an kursu öğreticilerinin, daire personelinin, kamu kurum temsilcilerinin ve tüm Erbaa’lıların katkısı ve emeği olduğunu dile getirerek teşekkür etti.

Program da İl Müftüsü Ahmet Erdem, Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan ve Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım’da birer konuşma yaparak İlçe Müftümüz Mehmet Ceylan’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Erbaa Din Görevlileri Derneği başkanı, din görevlileri adına ilçe müftümüze plaket takdim etti. Program da Tokat il müftülüğü tarafından, yaptığı hizmetlerden dolayı ilçe müftümüze plaket ve başarı belgesi takdim edildi. İl müftü yardımcısı Ünal Tan’ın verdiği plaketin akabinde, ilçe müftümüz Mehmet Ceylan verilen başarı belgesini de Tokat İl Müftüsü Ahmet Erdem’in elinden aldı.

haber: mustafa bayram  /  fotoğraf: mustafa bulut