09.11.2017

İlçe Müftümüze Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Erbaa İlçe Müftüsü olarak atanan Muhammet Kara hocamıza makamında ziyaretler devam ediyor.

09.11.2017 tarihinde Merkez Kız Kur’an Kursu öğreticileri ve görevlileri ilçe müftümüzü ziyaret ettiler. İlçe müftümüze Merkez Kız Kur’an Kursu ile ilgili bilgiler veren öğreticiler, Kur’an Kursunda eğitim alanında yapmayı planladıkları projeleri aktararak istişarelerde bulundular.

Erbaa Büyük Cami Dernek Başkanı ve din görevlileri de ilçe müftümüzü ziyaret ettiler ve çiçek takdim ettiler. İlçe müftülüğümüz personeli iken emekli olan din görevlilerimiz, emekli öğretmenler ve ilçe esnafı da ilçe müftümüzü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Erbaa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü ve öğretmenleri de ilçe müftümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İlçe müftümüz Muhammet Kara tebrik için gelen tüm misafirlere nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

web editör: mustafa bayram / fotoğraf: mustafa bulut