07.10.2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftasında Çeşitli Etkinlikler Gerçekleştirildi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 1-7 Ekim tarihleri arası olarak belirlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle çeşitli programlar düzenleniyor.

Erbaa müftülüğü de Camiler ve Din Görevlileri Haftasında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Hafta kapsamında ilçe müftümüz Muhammet Kara, müftülüğümüz vaizleri ve din hizmetleri uzmanımızla birlikte şehit aileleri ve hasta ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Etkinlikler kapsamında Büyük Cami’de sabah namazı buluşması düzenlendi. Okunan hatmi şeriflerin duası yapıldı, namaz sonrası cemaate Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ‘’Cami ve Hayat’’ isimli kitabı hediye edildi ve çorba ikramında bulunuldu. Hafta dolayısıyla ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle çeşitli kamu kurum temsilcileri, öğrenciler, vatandaşlar ilçe müftümüzü makamında ziyaret ederek haftalarını tebrik ettiler. Bu kapsamda Erbaa Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü, öğretmen ve öğrencileri, Karayaka Çok Programlı Lisesi müdürü ve meslek dersleri öğretmeni, Sınav Koleji idareci ve öğrencileri ilçe müftümüz Muhammet Kara’yı makamında ziyaret ettiler.