08.10.2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Konferans Düzenlendi

Erbaa müftülüğü Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle program düzenledi.

Müftülük konferans salonunda düzenlenen programa daire personeli, din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program da ilçe müftümüz Muhammet Kara programın açılış konuşmasını yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hafta münasebetiyle hazırlanan sinevizyon gösterimi sonrasında programın konuşmacısı olan Erbaa ilçe vaizi Mehmet Yeşersin ‘’Asr-ı Saâdet’te Camiler ve Fonksiyonları’’ konulu konferansını sundu.

Konferans sonrası katılımcılara Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘’Cami ve Hayat’’ konulu kitap hediye edildi.