18.08.2017

EN GÜZEL HUTBE OKUMA YARIŞMASI

İlçemiz Merkez, Kasaba ve Köylerinde yaz Kur’an Kurslarında Eğitim-Öğretim gören öğrenciler arasında “En Güzel Hutbe Okuma Yarışması” düzenlendi.  İlçemiz Merkez Camiinde düzenlenen yarışmaya İlçemiz Kaymakamı  Faruk Erdem,  Belediye Başkanı Cemil KILIÇ, Müftülüğümüz personeli ile öğrenciler katıldı. Yaz tatillerini camilerimizde açılan Kur’an Kurslarında değerlendiren öğrenciler kıyasıya yarıştı. Yarışmada 1. ve 2. Altıparmak Mahallesi Camii yaz Kur’an Kursu Öğrencileri Yusuf ve Akın YANLIŞLAR  isimli iki kardeş olurken, 3. Hacı Mehmet Camii yaz Kur’an Kursu öğrencisi Muhammet Ali SATILMIŞ oldu. Yarışmada 1. olan öğrenciye tam altın, 2. olan öğrenciye yarım altın ve 3. olan öğrenciye ise çeyrek altın ödül verildi. İlçe Müftü Vekili Hanifi NEŞELİ, yarışmaya katılan bütün öğrenciler bizim gönlümüzde birincidir. Bütün öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar diliyorum, Allah bizleri yaptığımız bütün işlerde muvaffak etsin, Allah başarılarınızı daim etsin, Allah’a emanet olunuz dedi.