07.06.2018

REŞADİYE MÜFTÜLÜĞÜ VE TÜRKİYE DİYANET VAKFI REŞADİYE ŞUBESİ OLARAK İLÇEMİZDEKİ YETİM ÇOCUKLARI GİYDİRDİK.

Çocukların bayrama mutlu girmeleri ve bir nebze de olsa sevinmelerini sağlamak için özel bir çalışma başlatan İlçe Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Reşadiye Şubesi bayrama sayılı günler kala İlçemizde ki yetim çocukları giydirmek suretiyle büyük mutluluk yaşattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Reşadiye Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Reşadiye şubesi başkanı Necmettin SAYDAN; “içinde bulunduğumuz bu mübarek rahmet ayında , Yetimler Yetimi bir Peygamberin ümmeti olarak bizlere düşen, toplumun her kesimine özelliklede yetim kalmış yavrularımıza ulaşmak, onların mahzun gönüllerine dokunmaktır. Bu noktada yetimlerimizin yüzlerini güldürebilmiş ve bir nebze de olsa dertlerine ortak olabilmişsek ne mutlu bizlere.

Necmettin SAYDAN

İlçe Müftüsü