08.10.2019

CAMİ VE DİN GÖNÜLLÜLERİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Reşadiye’de görev yapan “Din Gönüllüleri” kahvaltıda bir araya geldi.

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arası düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftasında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda İlçe Müftülüğümüz tarafından hafta münasebetiyle İlçemizde  görev yapan Din Gönüllülerine yönelik kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Yabancı Dil ve Lehçelerde Yayınlar Daire Başkanı Lokman ARSLAN Belediye Başkanı Mustafa YILMAZ, İlçe Protokolü, Emekli Din Görevlileri ve Reşadiye Müftülüğü Personeli din gönüllüleri katıldı.Kahvaltı İlçe Müftümüz Necmettin SAYDAN’ın duasıyla sona erdi.