23.03.2017

Türkiye Diyanet Vakfı Tokat Şubesince İyilik Ziyareti

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası İyilik Ödülleri günü ve Türkiye  Diyanet Vakfının kuruluşunun 42. Yılı münasebeti ile Türkiye Diyanet Vakfı Tokat Şubesi olarak bir dizi etkinliklerde bulunuldu. Uluslararası İyilik Ödülleri günü ve Türkiye Diyanet Vakfının kuruluşunun 42. Yıldönümü çerçevesinde İl Müftü Yardımcısı Cabir ÇELİK ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Yöneticisi Ünal SATICIOĞLU İlimizde bulunan huzurevini ve Tokat İl Müftülüğü bünyesinde açılan Camii Öğrenci Evlerini ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında konuşan İl Müftü Yardımcısı Cabir ÇELİK şunları kaydetti. ‘’Yeryüzünde iyiliğin egemen kılınması, iyi insanlardan oluşmuş toplumun inşası her bireyin hedefi olmalıdır. Özellikle manevi değerlerin manipüle edildiği, kötülüğün küreselleşmeye başladığı  ve ahlaki dokuda kırılmaların yaşandığı günümüzde; iyiliği tekrar merkeze almak için, ecdadımızın kurduğu Vakıflara daha çok destek çıkmak gerekiyor’’ dedi. Bu bağlamda Türkiye Diyanet Vakfını kuran ve bugün aramızda olmayan büyüklerimizi rahmetle yad eden İl Müftü Yardımcısı Cabir ÇELİK Türkiye Diyanet Vakfının bundan sonra da İyilik hedefli çalışmalarının hem yurt içinde hem de yurt dışında daha büyük bir arzuyla ve kuşatıcı bir anlayışla süreceğini ifade etti.

Haber Web Editör:Süleyman ZENGİN