23.08.2017

TOKAT MÜFTÜLÜĞÜ YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ YARIŞTI

Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda Tokat Müftülüğü tarafından 2017 yılı Yaz Kur’an Kursu öğrencileri arasında Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Yarışması yapıldı. Yarışma, Tokat Merkez ve İlçelerin katılımı ile İl Müftülüğü Konferans Salonunda yapıldı. Yarışmada erkek öğrenciler kategorisinde birinciliği Reşadiye İlçesi Çamlıca Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinden Yusuf BAL, kız öğrenciler kategorisinde ise Almus ilçesi Fatımatü’z-Zehra Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencilerinden Beyzanur KOÇ kazandı. Oldukça heyecanlı geçen yarışma sonunda yarışmaya katılan bütün öğrencilere Tokat Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çeşitli kitaplar verildi.Ayrıca yarışmada dereceye giren öğrencilere tablet hediye edildi.