01.03.2018

TOKAT İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE OKULU SEMİNERLERİNİ BAŞLATTI

Tokat İl Müftülüğü “Aile Okulu” projesi ile bu yıl da huzurlu bir aile yaşamı ve ailenin sağlam temeller üzerinee kurulmasına yönelik faaliyetlerine başlamıştır. 27.02.2018 Salı günü Müftülük Konferans salonunda, Müftü Yardımcısı Cabir Çelik’in “Kur’an ve Sünnette Ailenin Önemi” konulu sunumu ile başlayan proje, 12 hafta boyunca aileye yönelik eğitim programıyla, akademisyenler, aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü, İl sağlık müdürlüğü, emniyet müdürlüğü, milli eğitim müdürlüklerinden uzman personellerin vereceği eğitimlerle devam edecektir. Öfke kontrolü, aile içi şiddet ve sebepleri, çocuk gelişimi gibi önemli başlıklar katılımcı kursiyerlere anlatılarak, sağlam ve huzur yuvası olacak bir aile oluşturulması hedeflenmiştir.