13.06.2018

İL MÜFTÜMÜZ BEKÇİOĞLU KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ VE MAHALLE SAKİNLERİYLE İFTARDA BULUŞTU

Tokat il Müftülüğüne bağlı  Bekçioğlu Camii Kız Kuran Kursu geleneksel hale getirdiģi iftar proğramlarından birini daha gerçekleştirdi.

İftar proğramında hafız gençler  Kur’an tilavetinde bulundular, kasideler ve ilahilerle proğrama renk kattılar. iftarın sonunda İl Műftűsű Őmer Faruk Bilgili,  yaptığı konuşmada “Böyle güzel bir programda Kur’an Kursu Öğrencilerimizle birlikte bulunmaktan son derece mutlu olduğunu bu tür etkinliklerin kardeşlik duygularını daha da pekiştireceğini” vurguladı.  İftarı dűzenleyen Kur’an Kursu Öğreticisi Hatice Akyűrek geleneksel hale getirdikleri iftar programıyla mahalle halkı arasında kardeşliği perçinlemek istediklerini ve birlik ve beraberliğimizi daha kuvvetli hale getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

İftara katılanlara Ayetlerle Kardeşlik ve Hukuku kartelası dağıtıldı. İftar programına katılan misafirler bu etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve bu programın devam etmesi dileklerini ilettiler.