12.07.2019

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü ilimizdeki tüm cami ve Kur'an kurslarında öğrencilerin ve velilerin katılımıyla coşkuyla kutlanıyor.
         Programlar Kur'an tilaveti sinevizyon gösterisi İl Müftüsü ve İl Müftü Yardımcılarının günün anlam ve önemine dair konuşmaları öğrencilerin hazırladıkları 15 Temmuz marşları, şiirleri kompozisyonları, tiyatro gösterileri ve şehitler için okunan hatimlerin duası ve Sala verilmesi ile son buldu programda vatan sevgisine, devletin bölünmez bütünlüğüne,milletin birlik ve beraberliğine dikkat çekildi. Ezanın susmaması bayrağın inmemesi için 15 Temmuz'da gösterilen samimiyetin ve gayretin devam etmesi gerektiği ve hepimizin üzerine üzerimize düşen vazifeyi en güzel şekilde yerine getirmemiz gerektiği ifade edildi.