08.10.2019

NAZİFE NİSBET 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU AÇILDI.

İl Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş grubu Nazife Nisbet Kur’an Kursu yapılan törenle hizmete açıldı.

Prof Dr. Mustafa KARATAŞ, Başsavcı, Dr. Aydın TURHAN, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Turğut ALP,   İl Müftümüz Ömer Faruk BİLGİLİ, Müftü Yardımcıları  Mustafa ŞANVER, Halime BAYRAM ve vatandaşların katıldığı tören Ulu Camii Müezzin Kayyımı Bilal AL'ın Kur'an-ı. Kerim tilavetiyle başladı.

Törende konuşma yapan İl Müftümüz Ömer Faruk  BİLGİLİ  Kur 'an Kurslarının,  özellikle 4.6 yaş grubu  Kur 'an  Kurslarının  öneminden bahsederek Kursun yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Tören Başsavcı Dr. Aydın TURHAN' ın teşekkür konuşması ve Prof Dr. Mustafa KARATAŞ  hocamızın duasından  sonra Kur'an Kursunun yapımında emeği geçenlere  plaket verilmesiyle sona erdi.