07.11.2019

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ PERSONELİNDEN KAN BAĞIŞI

İlimiz Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle Valiliğimiz himayesinde yürütülen “Diyanet Tokat”  kapsamında “Çare Sizsiniz” projesiyle Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi. 07 Kasım 2019 Perşembe günü Yeraltı Çarşısı üstünde gerçekleştirilen ve İl Müftümüz Ömer Faruk BİLGİLİ’ nin de bizzat kan vererek desteklediği kampanyaya İl Müftü Yardımcısı Cabir ÇELİK ve çok sayıda din görevlimiz ve vatandaşımız katıldı.  İl Müftüsü BİLGİLİ konuşmasında Dinimizin insan sağlığına önem verdiğini, kan vermenin kişinin hem kendi sağlığına hem de bağışladığı kanla diğer insanların sağlığına katkı sağladığını belirtti. Kan bağışı yaparak hayırda bulunan kardeşlerimizden Rabbimiz razı olsun diyerek vatandaşlarımızı kan bağışına davet etti. Gün boyu devam eden kampanyaya Din Görevlileri ve vatandaş yoğun ilgi gösterdi.