10.02.2020

GENÇLİĞE DEĞER ARA DÖNEM KAMP PROGRAMI

Gençliğe Değer Ara Dönem Kamp Programı Sona Erdi.
Almus ilçesi Aliye'l Murtaza Camii Kur'an Kursunda 12-14 yaş arası erkek öğrencilere yönelik 27 -31 Ocak tarihlerinde İl Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen kamp programında milli ve  manevi değerler üzerine eğitimler ve İslam inanç esasları üzerinde eğitimler yapıldı . Kamp oyunları  oynandı. Öğrencilere sorumluluk bilincini geliştirecek görevler verilerek yarışmalar ve faaliyetler yapıldı. Kampa Gençlik Merkezi ekibi hocaları ile gelip çeşitli oyunlar oynattı ve spor etkinliklerinde bulundular. Kamp süresince beş vakit namaz cemaatle eda edildi. Kamp programına çocuk evlerinden öğrenciler de katıldı.Kampımızı İl Müftü yardımcımız, Milli Eğitim müdürümüz ve Çocuk Evleri sitesi müdürlerimiz ziyarette bulundular.  Kamp kapanış programıyla gençliğe değer ara dönem  kampı sona erdi.