09.08.2019

2019 YILI YAZ KUR'AN KURSLARI KAPANIŞ PROGRAMI

İlçe Müftülüğümüz tarafından Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı tertip edildi. Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Vezir BAYCAR, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Necmettin CORUK, İlçe Müftümüz H. Ahmet BAŞARAN, ilçemizdeki daire amirleri, din görevlileri ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program ilçe müftümüzün açılış konuşması ile devam etti. Yaz Kur'an kurslarında öğrencilerimizin almış olduğu eğitimden kareler paylaşıldı.

İlçe Müftülüğümüzün Yaz Kur'an Kursları boyunca tertip etmiş olduğu futbol turnuvası, bilgi yarışması ve Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi. Ayrıca en çok öğrencisi olan ve kurs boyunca yapmış olduğu gayretleri sebebiyle Malum Seyit Tekke Mahallesi Tekke Cami İmam-Hatibi Salim ÖZDEMİR'e plaket verildi. Programımız kapanış duası ile sona erdi.