Turhal Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Müftülüğümüz tarafından düzenlenen Mevlid’den Mirac’a sabah namazında buluşma programının üçüncüsü İlçemiz Merkez Bereket Camiinde gerçekleşti.
Detay

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan Aile Okulu Programı kapsamında Amasya İl Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu tarafından ”Çevre Bilinci ve Tüketim Ahlâkı ” konulu ders Müftülük Konferans Salonunda yoğun katılımla gerçekleşti.
Detay

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan Aile Okulu Programı kapsamında diyetisyen Rukiye Pekdemir tarafından ”Ailemde beslenme ve helal gıda bilinci ” konulu ders Müftülük Konferans Salonunda yoğun katılımla gerçekleşti.
Detay

Müftülüğümüzce 14. düzenlenen nikah töreninde İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ, şahitler huzurunda Fatma Zehra Çiftçi ve Yunus Emre Bayraktutar çiftinin nikahını kıyarak çiftlere mutluluklar diledi ve tavsiyelerde bulundu.
Detay

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan ve Turhal Devlet Hastanesi fizik tedavi ve rehabilitasyon Merk., Uzm. Dr. Cemile Eser Kara tarafından”Ailemde yaşlı ve engelli var ” konulu ders yoğun katılımla gerçekleşti.
Detay

“Mevlid-i Nebi Haftası” münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Mevlid-i Nebi komisyonu ilçemizde bulunan hastaneleri ziyaret etti.