05.10.2017

İlçe Müftülüğünden Hafızlık Merasimi.

Turhal İlçe Müftülüğüne bağlı Nene Hatun Kur’an Kursu’nda Hafızlığını bitiren 6 kız öğrenci  için 3 Ekim 2017 Salı günü Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde Taç Giyme programı düzenlendi.

Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar, daire amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende konuşan Kaymakam Üçer, "Kızlarımız bu güzel çalışmaları ve başarıları ile inşallah öncelikli olarak ahiretlerini kazandılar. Aynı zamanda her biri dinimize hizmet edecek olmanın verdiği gururla bu dünyada da hayırlı bir meslek sahibi oldular. Başta İlçe Müftümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar, "Hafızlık bu dünyada bir insanın kazanabileceği en büyük payelerden biridir. Bu vesileyle kızlarımızı ve ailelerini tebrik ediyorum." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından hafızlığı bitiren kız öğrenciler taçlarını giydiler. Taç giyen öğrencilere  İlçe Kaymakamı ve Müftüsü tarafından çeşitli hediyeler verildi.