06.02.2018

Sabah Namazı Buluşmasının 11. si Bu Hafta Alemoğlu Camiinde Gerçekleştirildi.

Her Hafta Cumartesi günleri farklı bir camide uygulanmakta olan programın onbirincisi 03.02.2018 Cumartesi  günü sabah namazında,İl Müftüsü Ahmet ERDEM, İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla İlçemiz merkez Alemoğlu Camiinde gerçekleştirildi. Özellikle de gençlerin yoğun katılım gösterdiği program, Afrin’de büyük mücadele veren Mehmetçiğimiz için   Asrimezarlık Camii İmam-Hatibi Ali ÖZTÜRK'ün namaz öncesinde okuduğu Fetih Suresi, ardından sabah namazını kıldırması ve tesbihatı, İl Müftümüz Ahmet ERDEM'in sohbeti, akabinde Mehmetçiğimiz için okunan fetih surelerinin duasıyla devam eden program, Turhal Belediyesi tarafından verilen kahvaltı ikramıyla son buldu.

Bir sonraki Sabah Namazı Buluşması 10.02.2018 Cumartesi Günü Mehmet Akif Ersoy Camiinde gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Haber Web Editör: İbrahim ÖZDEMİR/Fotoğraf: Sami MUTLU