13.04.2017

Nisan Ayı Personel Toplantısına İl Müftüsü Ahmet ERDEM katıldı

Turhal İlçe Müftülüğü Nisan ayı personel toplantısı 12 Nisan 2017 Çarşamba günü İl Müftüsü Ahmet ERDEM’in katılımıyla İlçe Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Sabah İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlar, öğleden sonra ise Kur’an Kursu Öğreticileri için düzenlenen toplantıda konuşan İl Müftüsü Ahmet ERDEM; “Yaptığımız işin ne denli önemli olduğunun bilincinde olmalıyız. Bizler Peygamber varisleri olarak, O’nun (s.a.s.)  yüce ahlakı ile süslenmeli,  her sözümüz ve hareketimizde çevremize örnek olmalıyız.” dedi. İlçe Müftüsü Mehmet AKPINAR, her ay bir ilçede personelle buluşmak maksadıyla yaptığı bu toplantıların ilkini Turhal’da gerçekleştirdiği için İl Müftüsüne teşekkürlerini iletti.

Samimi ve sıcak bir atmosferde geçen toplantı sonrasında İlçe Müftümüz ile birlikte 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarını ziyaret eden İl Müftüsü Ahmet ERDEM, 4-6 yaş grubu kurslar noktasında Turhal’ın başarılarını takdirle karşıladıklarını ifade etti.

Haber: Web Editör İbrahim Özdemir

V.H.K.İ.