28.04.2017

Kutlu Doğum Haftası programları gerçekleştirildi...

2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Müftülüğümüzce birçok faaliyet icra edildi. “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” temasının işlendiği haftada; merkez/köy cami ve kurslarımızda konferanslar,  kutlu doğum aşı dağıtımı, resmi kurum, STK ve hastane ziyaretleri, kan bağışı kampanyası, mevlid-i şerif ve hatim programlarına vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gösterildi.

GOP Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa CANLI’nın konuşmacı olarak katıldığı “İslam’ın Güven Toplumu Tesisine Yönelik Temel İlkeleri” konulu konferans 20 Nisan 2017 Perşembe günü Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.  Programa katılan vatandaşlarımıza Başkanlığımız yayınlarından kitaplar ve gül hediye edildi.