23.05.2017

200 Evler, Yenişehir ve Salihler 4-6 yaş Kur'an Kursları yıl sonu merasimi yapıldı...

Turhal Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu 200 Evler, Salihler ve Yenişehir Kur'an Kurslarının 2016-2017 eğitim öğretim yılı yıl sonu merasimi 16 Mayıs 2017 Salı günü Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde yapıldı.

Yıl sonu merasimine İlçe Müftüsü Mehmet AKPINAR, Cumhuriyet Savcısı Seçkin PEKŞEN, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan İlçe Müftüsü AKPINAR, 4-6 yaş grubu kurslarda çocuklarımıza Kur'an'ı Kerim okumayı öğretmenin ve dua ezberletmenin yanı sıra değerler eğitimi verildiğini söyledi. Müftü AKPINAR, "Bu kurslarımız gelecek nesillerimize milli ve manevi değerlerin aktarılmasında çok önemli bir görev üstlenmektedir." dedi.