10.11.2017

İlçe Müftümüz Mustafa AKDAĞ görevine başladı.

İzmir-Bayındır İlçe Müftüsü iken en son çıkan ilçe müftüleri kararnamesiyle Turhal İlçe Müftüsü olarak atanan Mustafa AKDAĞ 20.10.2017 tarihinde yeni görevine başladı.

İlçe Müftümüz Mustafa AKDAĞ 1972 yılında Ardahan-Göle’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Erzurum’da, yüksek öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. Yüksek Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk İslam Düşünce Tarihi Anabilim Dalında yapan AKDAĞ, İstanbul Haseki Eğitim Merkezinden 2000 yılında mezun oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığında 1991 yılından itibaren yurt içinde ve yurt dışında İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım, Vaiz ve İlçe Müftüsü olarak çeşitli görevlerde bulundu. Arapça, orta derecede İngilizce ve Hollandaca bilmektedir. Yayımlanmamış tez çalışmaları ve makaleleri bulunan Mustafa AKDAĞ evli ve iki çocuk babasıdır.