18.01.2018

2018 Yılının ilk Toplantısı Gerçekleştirildi.

2018 yılı  Ocak ayı toplantısı 17.01.2018 Çarşamba günü İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ'ın başkanlığında sabah saat 09:30 da Cami görevlileri ile öğleden sonra saat 14:30 da ise Kur'an Kursu Öğreticileri ile Müftülük Konferans Salonunda yapıldı. Sunuculuğunu VHKİ Fikret ŞAHİN’in yaptığı program M.Akif ERSOY Camii İmam-Hatibi Ahmet SIZAN'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim ile başladı toplantıda resmi yazıların tebliğ edilmesinin ardından  bir konuşma yapan İlçe müftüsü Mustafa AKDAĞ,   yapılan faaliyetlerde istişare ve ekip çalışmalarının hakim kılınmasının önemini vurguladı. Ayrıca Yıldızkent Camii İmam-Hatibi Veysel ŞAHİNBAY kendi camisinde yapmış olduğu faaliyetleri içeren bir sunum gerçekleştirdi. Son olarak ise Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen "Etkili Din Görevlisi, Etkin Din Hizmeti" Konulu Hizmet İçi Eğitim Seminerine katılan Asrımezarlık Camii İmam-Hatibi Ali ÖZTÜRK ile Katlı Camii İmam-Hatibi Hüseyin AKYÜZ'ün seminer hakkında toplantıya katılanlara bilgi vermeleri ile toplantı sona erdi.

Haber Web Editör: İbrahim Özdemir/Fotoğraf:İbrahim Özdemir - Sami Mutlu