22.01.2018

Turhal'daki Camilerde Mehmetçiğimiz İçin Eller Semaya Açıldı.

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın vatanımızı ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı kahraman güvenlik güçlerimizin başlattığı Afrin sınır ötesi harekâtının zaferle sonuçlanması için bütün camilerimizde yatsı ve sabah namazı öncesi veya sonrasında Fetih Suresi'nin okunması, ordumuza ve milletimize dua edilmesine yönelik mesajının akabinde Türkiye genelinde tüm camilerde Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

İlçemiz merkez, kasaba ve köylerimizde de sabah ve yatsı namazlarında okunan Fetih Suresi, akabinde "Zeytin Dalı" operasyonuna katılan Mehmetçiğimiz için dualar yapıldı. Katılımın yoğun olduğu bu dua programı hergün camilerimizde icra edilmektedir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Gazilerimize sıhhat ve afiyetler diliyoruz.

Haber Web Editör: Fikret ŞAHİN/Fotoğraf: Sami Mutlu