14.02.2018

2017-2018 Umre Sezonunda Kayıt Yaptıran 24 Günlük 15. Tur Umrecilerimizi Dualarla Uğurladık

Diyanet İşleri Başkanlığımız organizasyonu  kapsamında Umre ibadetlerini ifa etmek üzere kutlu   yolculuğa çıkan umreciler,  Asrimezarlık Camii yanında düzenlenen programla kutsal topraklara uğurlandılar.

Uğurlama programı Kur an-ı kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ umrecilere yönelik yapmış olduğu konuşmada, yüce Allah’ın misafiri olarak yola çıkacaklarını, oraya ibadet için gittiklerini, kutsal beldelerde geçen günleri en iyi şekilde değerlendirmelerini, oradaki kıymetli vakitlerini tavaf ederek, namaz kılarak, Kur’an okuyarak, geçirmeye çalışmalarını istedi.

Zile İlçe Müftüsü ve aynı zamanda Kafile Başkanı olan İdris ÖZARSLAN'ın yapmış olduğu uğurlama duasının ardından umrecilerimiz tekbirler ve salâvatlarla kutsal topraklara uğurlandı

Haber Web Editör: İbrahim Özdemir/Fotoğraf:Sami Mutlu