22.02.2018

Sabah Namazı Buluşmasının 13. sü Bu Hafta Dere Mahallesi Camiinde Gerçekleştirildi.

Her Hafta Cumartesi günleri farklı bir camide uygulanmakta olan programın onüçüncüsü 17.02.2018 Cumartesi  günü sabah namazında, İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla İlçemiz Merkez Dere Mahallesi Camiinde gerçekleştirildi. Özellikle de gençlerin yoğun katılım gösterdiği program, Eyüp ÖZER ve Burak DEMİR'in  namaz öncesinde okuduğu Kur'anı Kerim, ardından Dere Mahallesi Camii İmam-Hatibi Ahmet KANDEMİR'in  sabah namazını kıldırması ve  tesbihatı, İlçe Müftümüz Mustafa AKDAĞ'ın sohbeti, akabinde yapmış olduğu dua ve kahvaltı ikramıyla son buldu.

Bir sonraki Sabah Namazı Buluşması 24.02.2018 Cumartesi Günü Tatlıcak Köyü Camiinde gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Haber Web Editör: İbrahim ÖZDEMİR/Fotoğraf: Sami MUTLU