06.03.2018

2018 "Aile Okulu" Belge Töreni

Turhal İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 29 Aralık 2017 -06 Mart 2018 tarihleri arasında 4. sü düzenlenen Aile Okulu’nun  Belge Töreni 06.03.2018 Salı günü Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapıldı.  Sanayi Camii İmam-Hatibi Emin DEMİR'in, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Belge töreninde açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ yaptı. Tokat İl Müftü Vekili Mustafa ÖZDEMİR'in yaptığı selamlama Konuşmasının ardından Aile Okulu kurslarına katılan 171 kursiyere katılım belgesi verildi. Programa ayrıca Turhal Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER, daire amirleri, STK temsilcileri, basın mensupları, din görevlileri, kursiyerler ve yakınları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Program, kursiyerlere Katılım Belgeleri ve hediye takdiminin akabinde toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Haber ve Fotoğraf: İbrahim ÖZDEMİR