15.03.2018

Sabah Namazı Buluşmasının 16. sı Bu Hafta Yazıtepe Köyü Ensar Camii'nde Gerçekleştirildi.

Her Hafta Cumartesi günleri farklı bir camide uygulanmakta olan programın onaltıncısı 10.03.2018 Cumartesi günü sabah namazında, İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla İlçemiz Yazıtepe Köyü Ensar Camii'nde gerçekleştirildi. Özellikle de gençlerin yoğun katılım gösterdiği program, Yazıtepe Köyü Camii İmam-Hatibi Salih TUNÇ'un namaz öncesinde okuduğu Kur'anı Kerim, ardından Asrimezarlık Camii Müezzin-Kayyımı Ahmet ÇELİK'in sabah namazını kıldırması,  tesbihatı, İlçe Müftümüz Mustafa AKDAĞ'ın sohbeti, akabinde yapmış olduğu dua ve kahvaltı ikramıyla son buldu.

Bir sonraki Sabah Namazı Buluşması 18.03.2018 PAZAR Günü Merkez Şeyhmustafa (Kesikbaş) Camiinde  gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Haber Web Editör: İbrahim ÖZDEMİR/Fotoğraf: Sami MUTLU