24.03.2018

Sabah Namazı Buluşmasının 18. si Bu Hafta Çamlıca Köyü Camii'nde Gerçekleştirildi.

Her Hafta Cumartesi günleri farklı bir camide uygulanmakta olan programın onsekizincisi  24.03.2018 Cumartesi günü sabah namazında, İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla İlçemiz Çamlıca Köyü Camii'nde gerçekleştirildi. Özellikle de gençlerin yoğun katılım gösterdiği program, Hamam Mahallesi Camii İmam-Hatibi Yılmaz ÇELENK'in namaz öncesinde okuduğu Kur'anı Kerim, ardından Asrimezarlık Camii İmam-Hatibi Ali ÖZTÜRK'ün sabah namazını kıldırması,  tesbihatı, İlçe Müftümüz Mustafa AKDAĞ'ın sohbeti, akabinde yapmış olduğu dua ve kahvaltı ikramıyla son buldu.

Bir sonraki Sabah Namazı Buluşması 31.03.2018 Cumartesi Günü Merkez Camiinde  gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Haber Web Editör: İbrahim ÖZDEMİR/Fotoğraf: Sami MUTLU